Carrer Borrull, 25, Baix-Esquerra · 46008 València · Tel. 963 841 888|info@eupv.org

Grup Municipal

//Grup Municipal
Grup Municipal2018-08-07T20:27:51+00:00

Des de les eleccions de 2015 estem presents a la corporació municipal amb quatre regidors.

Aconseguirem un suport electoral de 2.727 persones que confiaren en el nostre programa i de qui volem ser la seua veu a l’Ajuntament d’Algemesí.

 

Pere Blanco Vega: regidor de Cultura i Esports

PERE BLANCO. Regidor de Cultura i Esports

Pere Blanco és llicenciat en Dret i ha exercit professionalment com a funcionari de la Seguretat Social. Forma part de l’equip de govern d’Algemesí des de 2015 sent el primer tinent d’alcalde i el responsable de les àrees de cultura, esports i informàtica.

Correu electrònic: pblanco@algemesi.net

Facebook Pere Blanco Vega Twitter Pere Blanco Vega

 

Marc Vendrell Martínez: regidor de Treball i Formació, Comunicació i Participació Ciutadana

MARC VENDRELL. Regidor de Comunicació, Treball i Participació CiutadanaMarc Vendrell és graduat en Ciències Polítiques per la UNED. Ha col·laborat amb diaris digitals i és regidor d’Algemesí des de 2015. És actualment el portaveu d’Esquerra Unida Algemesí, membre del Consell Polític Nacional d’Esquerra Unida del País Valencià des de 2018 i Coordinador de Joves d’EU des de 2014. Ocupa les àrees de treball, comunicació i participació ciutadana al govern municipal.

Correu electrònic: mvendrell@algemesi.net

Facebook Marc Vendrell Twitter Marc Vendrell

 

Fina Machí Llopis: regidora d’Educació, Agermanament i Igualtat

FINA MACHÍ. Regidora d'Educació i IgualtatFina Machí realitzà els estudis de Professional Administratiu a banda de fer posteriorment l’itinerari de Ciències Socials i Econòmiques a la Nau Gran de València. Ha treballat durant 29 anys en la Confederació sindical de Comissions Obreres i pertany a Esquerra Unida del País Valencià des de l’any 1986. Ara és membre del Consell Polític Nacional d’EUPV i regidora de l’Ajuntament d’Algemesí des del 14 de novembre de 2017. Administra les àrees d’educació, agermanament i igualtat al govern municipal d’Algemesí.

Correu electrònic: fmachi@algemesi.net

Facebook Fina MachíTwitter Fina Machí

 

Asensio García Machí: regidor de Sanitat, Personal i Seguretat

ASENSIO GARCIA. Regidor de Sanitat i Seguretat CiutadanaAsensio García és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de València i graduat en Sociologia per la UNED. A més a més és Màster en Salud Pública per la Universitat de la Habana i Màster en Economia de la Salud i Gestió de Recursos en la Universitat d’Alacant. És funcionari de carrera i treballa al Centre de Salut Pública d’Alzira com a responsable dels programes de prevenció del càncer. Al govern municipal d’Algemesí gestiona les àrees de sanitat, personal i seguretat ciutadana.

Correu electrònic: asensiogarcia@algemesi.net

Facebook Asensio Garcia